VVS-arbeten Göteborg

Vi på Öckerö Rörläggeri är en rörfirma som utför VSS-arbeten åt dig som bor i Göteborg med omnejd. Med många år inom branschen och gedigen kunskap utför vi våra arbeten med högsta säkerhet och bästa kvalité. De dagliga VSS-arbeten vi utför handlar mest om kunder i Göteborg och närliggande orter. Tveka inte att höra av dig till oss om du har minsta lilla fråga eller fundering.

 

Allt inom VSS-arbeten i Göteborg

Vi ser alltid till att uppfylla våra kunders önskemål utefter skräddarsydda lösningar. Hos oss erbjuds hjälp med installationer, reparationer och service, ja allt det som behövs inom VSS-arbeten i Göteborg. Öckerö Rörläggeri vänder sig till både dig som privatperson, företag och kommersiellt bolag. Vi har sedan start varit certifierade inom VSS.

 

Ett gott renommé

Vi strävar alltid efter 100 procent kundnöjdhet. Vi värnar för att varje kundrelation ska bli lång, gedigen och att våra kunder ska rekommendera oss vidare till nya potentiella kunder.

 

Certifierad och sakkunnig personal

Hos oss arbetar endast certifierade och erfarna montörer vilket gör att du som kund kan känna största trygghet i att anlita oss. Samtliga VSS-arbeten vi gjort och gör i Göteborg är kvalitetssäkra arbeten som våra montörer utfört. Arbetena kan röra sig om allt från värmepumpar, rör till fjärrvärme. Med Öckerö Rörläggeri kan du känna dig trygg och säker med vetskap om att allting har gått rätt tillväga.

 

VSS-arbeten för dig i Göteborg

Det finns mängder med fördelar att anlita oss på Öckerö Rörläggeri i Göteborg när det kommer till VSS-arbeten. Först och främst är du garanterat sakkunniga och erfarna händer som kommer utföra sitt jobb till punkt och pricka. Sedan ges även möjligheten för dig att utnyttja ROT-avdragen när vi utför olika installationer och arbeten. Det innebär att du kan dra av 30 procent av arbetskostnaden i din nästa deklaration. Bättre, smidigare och effektivare kan det knappast bli.